Afscheid Michel van Hulzen

Harskamp Juli 2023

Afscheid nemen bestaat toch wel.

Na 25 turbulente jaren neemt onze wedstrijdsecretaris Michel van Hulzen toch echt afscheid van het bestuur van de ADO.

Toen Michel en ik in Mei 1998 tijdens de ALV aanwezig waren, als spelend lid werd er een motie van wantrouwen ingediend tegen het toenmalig zittend bestuur. Aangezien toen ook de opkomst al minimaal te noemen was tijdens een ALV was er niet erg veel keuze. Michel en ik keken elkaar aan, en mede op aandringen van Joop van Blijswijk zijn Michel en ik toen in het openstaande gat gesprongen.

De ADO bestond toen uit hooguit 500 leden, en een aantal zaken waren nogal jaren 90 ingericht. Wedstrijdbriefjes in kartonnen dozen, de financiën op bierviltjes, geen verzekering voor de leden en het bestuur. De jaren die volgde hebben we een aardige inhaalslag gemaakt op elk vlak. Nieuw elan binnen het bestuur met onze secretaris Michael Faasen en Marco Holtus.  Nog voor het rookbeleid en de corona jaren hadden we in de piek 1800 leden. Dit mag Michel mede op zijn conto schrijven door zijn jarenlange tomeloze inzet als wedstrijdsecretaris. Elk seizoen weer een keurige winter inclusief bekercompetitie in elkaar zetten, rekening houdend met de meeste wensen qua reisafstand.

Als bestuur gaan we op gepaste wijze afscheid nemen van Michel, en tijdens afgelopen ALV is Michel uiteraard meer dan verdiend benoemd tot ERE lid van de ADO.

Mede namens de rest van het bestuur: Michel bedankt voor je tomeloze inzet afgelopen jaren.

Voorzitter ADO

Robin Frietman

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30