Update na persconferentie

Geachte ADO lid,

Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie geweest van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

De 1,5 meter maatregel gaat versoepeld worden, daarnaast komen er helaas ook nieuwe maatregelen en blijven er een aantal van toepassing voor nu. Hoe lang deze maatregelen van toepassing zijn, is voor nu nog onbekend.


De belangrijkste voor ons als darter of locatie zijn:

Om 00.00 uur moet de locatie gesloten zijn.
Een coronatoegangsbewijs (QR-code) zal je als darter moeten kunnen tonen bij toegang. Een andere optie is het tonen van een negatief testbewijs, welke maximaal 24 uur oud is. Een derde optie is het tonen van een herstelbewijs. 

Deze regels zijn terug te lezen op www.rijksoverheid.nl

Wij kunnen niet inschatten hoe het met de vaccinatiegraad zit bij de darters en ook niet hoe fanatiek er aan de deur gecontroleerd zal gaan worden. Dat is natuurlijk de verantwoordelijkheid van de locaties.

Daarnaast is er de verplichte sluitingstijd voor de horeca (00.00 uur). Ook dit kan potentieel problemen met zich meebrengen. Ook hiervoor leggen we de verantwoordelijkheid bij jullie als leden. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat om 00.00 uur de wedstrijd uitgespeeld is . Zo niet, zal de wedstrijd op een later moment uitgespeeld moeten worden. Communicatie zal hierin belangrijk zijn. Teamcaptains overleg goed met elkaar! Wellicht is het mogelijk om de singels op meerder borden tegelijk te gooien. 

Boven al hou rekening met elkaar en ga geen onnodige pauzes inlassen.

Wij begrijpen dat dit een drempel kan zijn voor een aantal darters en locaties. Echter hebben wij als ADO bestuur hier geen invloed op. Wij hebben begrip voor ieders mening, maar zijn wel gebonden aan de overheidsmaatregelen.

Wij realiseren ons dat er wellicht vragen zijn, maar wij hebben daar ook niet altijd het antwoord op.

Wel hebben wij enkele adviezen:

Informeer bij je team of er voldoende spelers zijn welke aan de (overheid) voorwaarden willen en kunnen voldoen.
Mocht dit een uitdaging zijn, je kan eventueel nieuwe spelers aanmelden. 

Afsluitend, wij begrijpen dat bovenstaande vervelend kan zijn, echter denken wij dat er in veel gevallen een oplossing is. Mocht je vragen hebben, laat het ons dan gerust weten!

Wij wensen jullie veel succes met de competitie en wensen de locaties veel wijsheid en succes. We zullen met z’n allen nog even moeten doorzetten om dichterbij het nieuwe normaal te komen.

Blijf thuis met klachten en gebruik je gezonde verstand.

Namens het bestuur,

Jacqueline Geel

Secretaris

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31