Corona, nog even volhouden. Op naar de wintercompetitie.

 

Geacht ADO leden,

Zoals jullie allemaal wel weten gaat het de goede kant op met de versoepelingen t.a.v. de corona maatregelen. Maatregelen die ons land en onze sport al anderhalf jaar in een houtgreep houden. Maar er is licht aan het eind van deze donkere tunnel.

Door alle maatregelen die genomen waren, de voortgang van het vaccineren en de bereidheid van steeds meer Nederlanders om zich te laten vaccineren, gaat ook de maatschappij steeds verder open.

De terrassen van de horeca mochten al open, maar nu gaat het ook binnen in de horeca weer langzaam open. Weliswaar met op dit moment nog beperkende maatregelen maar toch.

We kunnen dus als ADO zijnde weer voorzichtig gaan denken aan het opzetten en starten van de competitie. Dit gaat dan wel de wintercompetitie 2021/2022 worden die we normaliter september/oktober starten.

Voor nu gelden er nog teveel beperkende maatregelen om al met het darten te beginnen. Denk hierbij vooral aan het spelen in een afgezette ruimte. Er moet op dit moment dus duidelijk een onderscheid zijn tussen het sportgedeelte (de dartbaan) en het horeca gedeelte. Een situatie waaraan veel locaties niet (of nog niet) aan kunnen voldoen.

Maar nogmaals, het gaat allemaal de goede kant op. Als ADO bestuur hopen en denken wij dan ook dat in september/oktober van dit jaar alle seinen op groen gaan.

Achter de schermen wordt er door de ADO druk gewerkt aan het opstarten van de wintercompetitie 2021/2022. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en de stand van zaken.

Wij begrijpen dat na anderhalf jaar wachten jullie allemaal weer graag willen gaan darten in wedstrijdverband. Toch vragen wij (wederom) nog even geduld. Het darten zit er aan te komen. En wij als ADO zijnde zorgen ervoor dat we dan klaar staan en van start kunnen gaan. Het wachten wordt beloond, het komt allemaal goed.

Take care, stay safe.

Namens het ADO bestuur,

Michael Faasen, secretaris.

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31