Update loting Zomercompetitie

 

Beste ADO leden en aspirant leden,

Allereerst een dank aan alle TC’s die de afgelopen week ervoor hebben gezorgd dat de uitslagen snel zijn ingevuld op de website en dat de wedstrijdbriefjes snel in ons bezit waren. Hierdoor was het voor ons mogelijk om snel over te gaan op de loting voor de tweede ronde. Blijf dit de komende weken doen, we kunnen alleen loten als iedereen ingevuld heeft!!

De tweede ronde bestaat zoals ieder jaar weer uit een winnaars en een verliezers ronde. Waarin we de Knock out fase van de competitie hebben bereikt. Als je een wedstrijd hierna verliest of een claim krijgt lig je als team uit de competitie. 

Om te komen op de laatste 16 van de winnaars en de verliezers is het dit jaar wederom zo dat er veel teams een “BYE” hebben in de tweede ronde. Deze teams zijn dus deze week vrij en spelen dus geen tweede ronde maar zijn dus automatisch door naar de volgende ronde. Of je dus moet spelen in de komende week is terug te vinden op de website onder het menu aan de linkerkant van de website onder het tabje “Zomeravond competitie 2018” en dan speelschema”. Bij iedere poule staat vanaf nu het zelfde speelschema vermeld. Maakt dus niet uit of je in poule A of bijvoorbeeld C kijkt. De informatie voor komende week, speelweek 8 is identiek in iedere poule. 

Namens het Bestuur en mijzelf wens ik alle teams heel veel succes en plezier in de komende speelweken. Mochten er nog vragen zijn hoor ik het graag.

 

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31