Von Velp - De razende reporter.

 

Reporter 2.0

Dinsdagavond onder een stralend zonnetje vertrokken we richting Doesburg voor alweer een wedstrijd tegen Onderbouw Pensionados. Een heuse bekerkwartfinale stond op het programma. Bij Von Velp bleek weer eens dat het moeite had om een viertal bij elkaar te krijgen en dan komt bij ons ook nog eens bij dat Joey een verjaardag had in Rosmalen maar op Social Media aan het hardlopen was.

Joey had zijn excuses alweer klaar maar dat is iets te makkelijk en dat loopt inmiddels zo op dat wij wellicht overwegen om de Boetepot regels aan te passen. Verder moest Raymond werken echter bij terugkomst zat hij prinsheerlijk op het terras had Bram een etentje met werk of toch getroffen door de buikgriep mocht Thommy niet meegooien van Frank anders zal onze tegenstander niet in de halve finale komen en zijn wij sinds wedstrijd 1 opzoek naar Cois. Signalement; klein, normaal postuur en als het even niet wil met darten maakt hij vreemde voet en arm gebaren. Zonder deze rustende leden maar met TC ‘Poepie’, Melvin, Jeroen en Rob de Jong (die voor deze gelegenheid weer zijn sportieve outfit had aangetrokken) gingen wij de strijd aan.

Na wel geteld 3minuten en 34seconden (kan er een paar seconden vandaan zitten) en 2x 180’er rijker stonden wij al met 1-0 achter doordat Mark gehakt maakte van The Great Poepie. Echter was Poepie niet verteld dat het vandaag om een best of 5 legs ging i.p.v. 7 anders had hij hem op conditie gepakt. Rob de Jong ook wel de Boris Becker van ons ging in hetzelfde vaarwater zitten als vorige week na een 1-1 stand liet hij zich breaken door Eddy en kon niet meer terug breaken en was de stand verdubbeld na 2-0. Vol goede moed ging Jeroen ervoor zitten, ook vanwege zijn unibetje was de hoop gevestigd op Melvin. Tegenstander was Dennis waarvan Melvin als enige van heeft verloren dit seizoen en dat bleef ook zo. Het niveau ging extreem op en neer de ene leg drama de andere weer prima. Doordat Melvin een 100finish noteerde kwam het aan op de beslissende leg. Dit keer kreeg Dennis 18 pijlen van Melvin(in tegenstelling tot vorige week) in de laatste leg en dat was na pijl 17 voldoende om de voorsprong na 3-0 te vergroten. Stress bij onze 4e speler Jeroen want hij zag zijn unibetje in deugen vallen zal het niet zijn dat hij opeens wel wedstrijden kan winnen.

Zijn talent heeft hij in ieder geval goed verborgen gehouden dit jaar. Toen hij nog juichde bij zijn 1e leg winst ‘Yes dit is mijn 5e leg van het seizoen’ volgende niet veel later leg 6 en 7 en dus zijn eerste winst partij voor Von Velp. Hij is vastberaden om zijn ongeslagen status vast te houden, er wordt zelfs gespeculeerd dat hij dit seizoen niet meer in actie komt. Met een 3-1 tussenstand de TacTics in. De 1e TacTics was er 1 met hoge scores, ik heugde mezelf dat er 1 leg met 205-189 werd gewonnen door de gastheren. Uiteindelijk gingen beide legs verloren en stonden de gastheren op Matchpoint. Nadat in de 2e koppel (Poepie/Rob) de 3, 9 en 8 zeer enthousiast dicht werd gegooid maar bleek dat die niet meededen aan het spel was uitschakeling onvermijdelijk.

Schrijver Hilbert, die de Tactics niet schreef kon niet wachten om weer zijn stift te pakken en kreeg zo waar een microfoon in de hand gedrukt. Zijn Engelse uitspraak liep nog wel te wensen want 68 werd omgeroepen als EightySix, zo werd er 47 opgeschreven maar ‘FourthyOne’ geroepen en bij een uitworp werd de ‘Game Shot’ een keiharde ‘CHECK!’. Na deze koppel vond iedereen dat hij genoeg geoefend had en werd wijselijk hem de microfoon afgepakt. Nadat beide 501 koppels verloren gingen kon het natuurlijk nog erger toen de gastheren ons ook nog geld aftroggelde door de laatste partij ook te winnen en zo een dik verdiende 8-1 uitslag neerzetten.

Heren, succes komende weken in de competitie en beker, ga voor de dubbel dan kunnen wij als troost nog vertellen dat wij van de bekerwinnaar hebben verloren.

Voor Von Velp wacht nog 4 competitie wedstrijden allereerst woensdag thuis tegen koploper Sjonnies 2 uit Opheusden.

Wordt vervolgt…

 
 
 
 

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31