Rookvrije baan verplicht!

 

Beste ADO leden,

We hebben een unicum binnen onze organisatie! Voor het eerst in de geschiedenis is er een ADO wedstrijd uitgesteld en verplaatst naar aanleiding van ons HHR artikel 4.1. Dit betreft het rookbeleid.

Artikel 4.1 luidt: Een wedstrijd zal worden gespeeld op een door de speelgelegenheid aangewezen dartbaan. Hierbij moet rekening worden gehouden met de wens van alle aanwezige spelers om in een rookvrije ruimte te kunnen darten. Conform de regels van de NVWA. (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit)

Uiteraard gaf het uitstellen/verplaatsen van de wedstrijd geen enkel probleem en hadden de spelers en speelgelegenheid alle begrip voor de tegenstander. Er is dan ook in goed overleg een nieuwe datum en speellocatie bepaald.

Omdat het echt de eerste keer is binnen de ADO dat een wedstrijd vanwege dit artikel is uitgesteld/verplaatst vonden wij het als bestuur toch wel handig om elke speelgelegenheid er nog eens aan helpen te herinneren dat je locatie moet zijn voorzien van tenminste 1 rookvrije dartbaan.

Als bestuur vonden wij het erg fijn om te horen dat dit eerste geval betreffende het uitstellen vanwege het Artikel 4.1 op de juiste wijze en zonder problemen is opgelost.

Namens het ADO bestuur,

Michael Faasen, secretaris.

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31