Even voorstellen: Mark Schlaghecke

 

Mark Schlaghecke

Laat ik mijzelf even voorstellen.

Naam: Mark Schlaghecke

Bijnaam : Heb ik nog niet.

Dart sinds :Nog niet zolang eigenlijk, ben in 2015 begonnen met competitie-darten

Lid van de ADO sinds : Afgelopen seizoen was het eerste seizoen bij D.Z.N.

Hoe ben je met darten in aanraking gekomen : Ik was een keer een pijltje aan het gooien in Angerlo, toen werd ik gevraagd om met een ranking mee te gaan gooien in Doesburg De Onderbouw) en toen ben ik gevraagd bij de IJsseldarts mee te gooien en daarna bij DVS, en via het team van de DVS ben ik weer bij de ADO terecht gekomen. De meeste spelers van het DVS team zijn gelijk aan het ADO team.

Speel de volgende competities : ADO (Arnhemse dart Organisatie),DVS (Stedendriehoek), LACO (Landelijke Competitie), IJsseldarts.

Hoe ben je bij de ADO terecht gekomen : Via het Team van de DVS is bijna het zelfde team. Daar vroegen ze of ik nog zin had om nog een competitie te gooien. Daar had ik wel zin in.

Welk team speel je bij de ADO : Afgelopen seizoen bij DZN gespeeld in ’t Pintje in Velp.

Best behaalde resultaat tot nu toe : 9e plaats German open 9e plaats hal open en 17 plaats Dutch open.

De sposering vanuit de ADO ga ik gebruiken om de  NDB-rankingen af te gaan en daar te spelen voor de top 8 positie.

Mijn doel voor de komende jaren:

Nog steeds achter het bord, gekheid op een shaftje. Over 5 jaar is mijn doelstelling om binnen de top 32 te staan bij de BDO (wie weet dat er een overstap naar de PDC in zit).

Doel is ook om te spelen voor het Nationale team, vandaar dat de rankings belangrijk zijn. Daarbij zijn nu ook resultaten bij de LACO of Superleague van belang geworden, daaruit worden tegenwoordig ook spelers geselecteerd.

Als ik 1 ding binnen de ADO zou veranderen, wat zou dat zijn en waarom ?

Zou binnen de ADO niet zoveel veranderen, lekker een wilde bond blijven. Denk dat het anders ten koste gaat van het aantal leden. Sommige spelen dubbele competities, dat is dan niet meer mogelijk bij de ADO (of de andere bond). Wellicht is het een optie om voor de teams die (divisie/beker) kampioen worden iets anders te doen dan een beker, daarbij denk ik aan een inschrijving voor een open toernooi (zoals Dutch Open of iets dergelijks). Hierbij zou de ADO weer stof hebben om te plaatsen op de site, nieuwtjes en resultaten.

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31