Razende reporter - Mike van Capelleveen

BALLOONEYTUNES KOMT GEWELDIG TERUG!

- Wat een mooie avond moest worden eindigde bijna in een dramatisch begin van 2018. De wedstrijd begon met een zieke bij de tegenstander. Hierdoor begon de wedstrijd voor het eerst in de geschiedenis van de ADO anders, de nummer 4 begon de partij. Dart-team Café de Tol wonnen de eerste 2 partijen, rond half 9 stond de tussenstand dus op 0-2. Mighty Mike en Labrador Nick wisten beide de volle winst te pakken in hun partij en zo kwam de tussenstand op 2-2. Maar dit was niet genoeg; de mannen uit Duiven gingen er alles aandoen om het wisselvallige team uit Renkum uit de Ballon te stoten.

Met een paar rake triples en dubbels ging het brutale team uit Duiven met een 2-4 tussenstand rust nemen. Dus gaf team captain Mike de jongens een flinke opdonder en er begon licht te schijnen aan het einde van de tunnel, onze eigen geurt ging eruit en Michel kwam erin. Alles liep zoals de jongens wilde, Nick en Michel kwamen al gauw door een "Geweldige partij" op voorsprong en pakte ook de verdiende punt 3-4, Daarna gingen Wesley en Mike naar de baan na een paar wisselvallige beurten werd er uiteindelijk een doorbraak gevonden en stond het al snel 2-0 voor de Ballooneytunes,

WAT GEBEURD HIER?! Na het wegzetten van het uit-team op 36 kon onze enige echte Mike maar 1 ding doen 67 uitgooien, en dat gebeurde via een enkele 17 en een dubbele bull, en zo ontstond er 4-4. Opnieuw een bierronde die beslissing moest brengen, na ongeveer 10 minuten stond het opeens 1-1 tijdens de bierronde en als blikken konden doden was de Ballon nu alsnog weg geweest. Maar toen stond Nick op en gooide hij alle frustratie uit zich dit allemaal vanwege zijn hond, al dat uitlaten, Nick gooit.. Geurt kijkt.. CHECK!!! 

HET IS AFGELOPEN, BALLOONEYTUNES WINT MET 5-4!!!

de razendereporter

Mike van Capelleveen 

 

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
livetipsportal.com/nl/