Jacco de Jong - De razende reporter - verslag 8

Thuis tegen de muppets!

Dit is toch wel een bijzondere pot aangezien het voorlopig Henk z'n laatste wedstrijd lijkt! Henk mag daarom ook beginnen. Helaas heeft henk toch een beetje bibbers voor z'n laatste wedstrijd en begint niet zo best.

Joop is niet in z'n hele goede doen maar Henk kan niet profiteren de 1ste 2 legs. Daarna komt er toch weer een glimp van onze TED hij gooit een strakke leg en met 1 pijl gooit diende dubbel 16 erin 2-1. Maar de laatste leg is het toch weer weg en komt die er niet aan. Joop mist nog 103 voor de wedstrijd maar checkt uiteindelijk dubbel 5. 3-1 verlies en dus ook 0-1 achter.

Dave is de 2de die mag! Misschien iets relaxter omdat die op 2 staat. Hij mag tegen Teunis Lieftink die start ook gewoon met een 180er maar Dave blijft rustig en komt scorend terug en checkt hem binnen 18 pijlen! Hoppa 1-0 voor. 2de leg staat die te knallen op z'n punten maar geen dubbel deze keer. Hij laat Teunis terug komen en die pakt z'n kans wel! 1-1. Dave moet 2 beurten herstellen en ramt er 180 in! Met 20 pijlen pakt die de 2-1 voorsprong.

Nu ff gas erop en afmaken jonge!! Het is toch een behoorlijke gelijke wedstrijd Dave met het talent en Teunis met de ervaring. En via 52 maakt die 2-2. Kijken of Dave zich kan herpakken voor de 3de keer eigen leg houden kom op! Teunis start wijfelend Dave is iets beter weg. Hij is toch eerder bij de dubbel maar vertelt zich en zet hem weg op 38. Teunis mist 70 op dubbel 8. Maar Dave mist weer ?. Teunis gooit zich ook weer kapot. Hij verliest de pot met 3-2 en we staan 0-2 achter.

Domme domme telfout kost hem de wedstrijd Ai Ai hier gaan we in de zomer ff aan werken! Nu mag Gerrit maar daar moeten we nog heel even op wachten ivm privé omstandigheden. Gerrit moet echt ff inkomen is toch lastig gelijk gooien als je binnenkomt. Maar toch pakt die de eerste leg. Jan komt terug en het spel golft op en neer. 1-1 toch weer 2-1 voor Gerrit. Jan maakt met een knappe leg en bulls-eye finish 2-2. De laatste leg gaat gelijk op Gerrit mist op een haar na 145 finish voor de wedstrijd. Jan mist ook en Gerrit maakt het gelukkig af! 3-2 winst en 1-2 in de stand we komen toch terug in de wedstrijd! Jacco mag nu. Jacco op 4 was toch misschien niet het slimste om te doen. Korte samenvatting ook van deze wedstrijd 3-0 Jacco en geen bijzonderheden. 2-2 in de stand. 

Koppels gaan beginnen met Dave en Henk. Dave checkt hem gelijk in en zijn dus goed weg! Goede leg van de heren en jawel TED checkt dubbel 2! De volgende leg checkt Dave hem weer keurig in en de tegenstander heeft heel veel moeite om de dubbel te vinden. Dave checkt dubbel 10 en 2-0 voor hoppa! Dave gelijk weer in hij staat echt vlammen vanavond! Ze maken het rustig af 3-0 hoppa! Gerrit en Jacco in de koppel! Gerrit heeft meer rust dus moet goed komen. Jacco opent 160 en binnen 12 pijlen is die weer uit hoppa! 2de leg gelijk weer in door Jacco en via dubbel 10 is het zo 2-0 wat een tempo! 3de leg pakt Gerrit dubbel 11 voor de check in en dubbel 8 voor de outshot 3-0 hoppa!! 4-2 voor nu gaat het toch echt hard! De 501 koppels staan op het programma! Henk en Jacco om te starten. Teunis staat echt goede pijlen te smijten en dat maakt het verschil.

Jacco laat het alleen in de laatste leg zien maar henk bibbert teveel helaas kan gebeuren 3-0 zitten. Toch 4-3. Gerrit en Dave om het af te maken dit is toch behoorlijk steady koppel dus we hopen op het beste! Ze komen heel snel 1-0 voor die heb ik ff gemist! Maar de volgende leg mist Dave 160 finish op een haar maar Gerrit checkt em! De laatste leg checkt Gerrit een 119 finish bam weer winst 3-0 hoppa!!!!!  5-3 voor weer een overwinning! Nu alleen de bierronde nog. Hier wisselde het hele team en daarmee was het sprookje van TED henkie uit helaas 2-0 verloren. Toch weer winst 11 wedstrijden op rij gewonnen!! Trots op het team! 

Dit was de razende reporter morgen nog naar de kampioenswedstrijd van brouwershof tegen Hermans. Tot morgen!

De razende reporter!

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
livetipsportal.com/nl/