Jacco de Jong - De razende reporter - verslag 6

18-mei-2017  

Thuis tegen brouwershof de nummer 1! De opstelling is als de laatste weken.

Dave.

Gerrit.

Jacco.

Johan.

Dave begint ik sta buiten met de tegenstander te lullen dus kreeg niet heel veel mee sorry Dave. Het scorend vermogen van de afgelopen weken was niet helemaal aanwezig en de tegenstander gooide gewoon strakke dubbels. Helaas 3-1 verlies. Gerrit is als nummer 2. Hij begint scorend goed aan de pot maar mist teveel dubbels 0-1 achter. Met een heerlijke 72 finish pakt die de 1-1. De 3de leg is de tegenstander scorend beter met een hele aparte 58 finish maakt de tegenstander 2-1 achter. Scorend is het Oke maar niet des Gerrits! Maar met een prachtige 133 score zet die hem op 24 weg! Heerlijk leg 2-2. Goede laatste leg eruit persen en hij is in de pocket. De tegenstander doet dit gooit scorend een prachtige leg. En hij gooit z'n dubbel 3-2 verlies helaas. Jacco is aan de beurt. Hij opent gelijk 180! Heerlijk begin hij blijft de hele partij de sterkste. 2de leg is de dubbel niet top maar dat mag de pret niet drukken! 3-0 winst. Johan mag daarna. Man man man wat is die aant zweten en zichzelf voor een hobby potje op aant naaien. Tegenstander scoort veel beter maar gooit z'n dubbel niet. Dit is Johan z'n spelletje dus hij vlamt z'n dubbels er vol gas in! Tegenstander blijft de hele wedstrijd missen. Johan kan zelfs 2x 3 gooien in de partij. Maar hij wint de partij met 3-1 hop hop!!! 

Gerrit en Dave moeten nu de 301 gaan gooien. Wat een moeizaam begin de dubbel wil er niet in. Toch in en komen nog dichtbij maar helaas. 1-0 achter. Dave is niet scherp genoeg op z'n dubbel in! Gerrit ook niet. Alles blijft op de draad vallen verschrikkelijk dit. Tegenstander pakt dit cadeau wel uit 122 finish 0-2. De dubbel in gaat niet wat een vervelend spelletje is dit dan. Gerrit switch naar D14 en hij valt in. Maar de tegenstander is alweer 200 weg. Het loopt gewoon niet vandaag deze koppel heel jammer. Gerrit zet hem goed weg dus nu de dubbel uit hij is moeizaam maar toch gaat die uit. 2-1 kom op! Tegenstander is gelijk in Gerrit ook.

Druk blijft erop bij de tegenstander! Deze gaat weer tot het gaatje. Gerrit mist vol op de draad 70 finish! Tegenstander gooit 9 uit helaas 3-1 verlies. Johan en Jacco lekkere strakke koppel en dat is vooral aan Johan te danken. Ik zeg het niet graag maar wat een klasse koppel van Homer! Alles in gecheckt scorend ook gewoon strak! 3-0 winst!!! Johan en Dave zijn aan de beurt 1ste leg verliezen ze door een mooie 120 finish van de tegenstander. Maar Johan pakt de leg terug met dubbel 8! 1-1 hoppa. 3de leg zijn Johan en Dave gewoon beter tegenstander mist nog 82 finish maar Johan checkt dubbel 11. Met 2 mooie strepen zetten ze een mooie stap richting 3-1 maar de dubbel moet er nog in. Ze laten het scorend iets lopen maar Dave checkt 54! Hoppa 4-3 voor!! Gerrit en Jacco voor de 501. Ze openen met 140 140 en gooien hem met 17 pijlen uit! Wat een leg om te starten. Dan wordt de wedstrijd toch erg spannend! Tegenstander heeft druk Jacco en Gerrit ook. Dat is echt wel aan de scores te zien. Maargoed dat mag de pret niet drukken natuurlijk. Het wordt 1-1 2-1 2-2 laatste leg moeten we eruit trekken! Dat doen we ook Jacco checkt D8 hoppa!!! 5-3 voor ?. Weer een overwinning!

De bierronde nog! Carlo is vanavond ook aanwezig dus die mag schrijven ?. 1ste leg winnen dan gaat brouwershof er toch voor staan want dit gaat ze niet gebeuren! Ze komen ijzersterk terug en maken 1-1. De laatste leg gaat tot het gaatje en dubbel valt de kant van brouwershof op. 5-4 eind uitslag! Gewoon weer een overwinning!!! Wat een beesten!! Echt geweldig dit!! Ik ben heel eerlijk dat had ik niet verwacht! Wat ben ik blij met dit resultaat!!! Eerst naar de Ardenne! En dan op naar Hermans Horeca toe! 

De razende reporter! 

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
livetipsportal.com/nl/