informatie - Kun je online gokken op Dartwedstrijden?

 

Kun je online gokken op Dartwedstrijden?

 

 

Online gokken op dartwedstrijden kun je doen bij meerdere online bookmakers. De enige bookmaker die door de Kansspelautoriteit als Legaal wordt betempelt is de TOTO. Je betaalt dan wel 30,1% belasting over winsten boven de 449 euro, dit wordt automatisch afgedragen. Helaas zijn andere online bookmakers net als andere Kansspelen nog niet legaal, deze bieden vaak wel betere winstkansen aan voor de gokkers.

 

 

Veel Keuze tussen Online Bookmakers

 

 

Als je wilt weten waar je precies op dart wedstrijden kunt gokken hoef je niet verder te kijken dan de T-shirtjes die de deelnemers dragen of de sponsoren van de grotere toernooien. Iedere darter heeft namelijk ÈÈn of meerdere sponsors waaronder bookmakers zoals 888, BET365 en BWIN. Online wedden kan bij deze bookmakers. Een aantal van de grootste bookmakers zijn momenteel niet toegankelijk voor Nederlanders, maar niet iedereen heeft hun deuren voor de Nederlandse markt gesloten. Bookmakers gaan vaak hand in hand met online casinoís, waar je naast sport weddenschappen ook terecht kunt voor gokkasten, videoslots en tafelspellen. Een grote speler die nog Nederlanders accepteert is bijvoorbeeld Unibet.

 

 

In Nederland is de enige manier om legaal weddenschappen te plaatsen dus via de Toto. Je kunt via Toto al vanaf 1 euro inzetten op Dart weddenschappen. Hoe je dit kunt doen is heel gemakkelijk: Je kiest eerst het toernooi uit waar je op wilt wedden, en vervolgens de wedstrijd en exacte weddenschap waar je op wilt wedden. Denk je bijvoorbeeld dat je de winnaar van het hele toernooi kunt voorspellen? Dan kun je daarop inzetten.

Populaire Dart weddenschappen

 

 

Winnaar van het Toernooi

 

 

Bookmakers bieden voor vrijwel iedere sport verschillende soorten weddenschappen. Het is natuurlijk geen verassing dat je geld kunt inzetten op wie je denkt de partij of het toernooi te winnen. Wanneer je geld inzet op een specifieke darter zul je vooraf zien wat de ìoddsî zijn en hoeveel je kunt winnen indien je voorspelling juist is. Spelers die een grotere kans hebben om te winnen zullen uiteraard minder uitbetalen dan spelers waarvan verwacht wordt dat ze zullen verliezen. Grotere bedragen zul je dan ook alleen winnen door op de ìunderdogî in te zetten.

 

 

Speciale weddenschappen

 

 

Een andere soort weddenschap die je bij verschillende bookmaker kunt tegenkomen is het voorspellen van de finalisten. Indien je hier geld op inzet zul je dus even geduld moeten hebben, maar je kunt natuurlijk tijdens het toernooi ook nog andere inzetten plaatsen waarvan je sneller resultaat zult hebben. Andere populaire dart weddenschappen zijn verbonden aan het bepalen welke darter de meeste 180ís of bijvoorbeeld de hoogste check-out gooit. Helaas zijn deze speciale weddenschappen beperkt beschikbaar bij de TOTO.

 

Disclaimer:

 

    • Gok altijd met mate

    • Onder de 18? Nog even niet!

    • Wil je online spelen? Ga dan voor de Toto of een Bookmaker die de licenties op orde heeft, zoals de MGA licentie.

 

Wil je niks missen? Log dan in!!

Geen account? Maak deze snel aan. Klik dan op registreer onder het inlogscherm.

ADO Facebook

Agenda

 Wil je niks missen?

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31